Samenvatting Van De Profhilo-Behandeling: Maak Kennis Met De Basisprincipes


 Profhilo is een nieuwe vochtinbrengende therapie omdat het hyaluronzuur (HA) "onder de huid" injecteert. Het trekt water naar de diepere lagen van de huid door collageen en elastine gedurende langere tijd te stimuleren.

Door de stimulatie wordt het weefsel aanzienlijk opgetild en strakker gemaakt. Op de markt bevat het de grootste concentratie HA.

Uiteindelijk draagt Profhilo bij aan de regeneratie van de "jeugdigheid van het weefsel". Het verjongt de ouder wordende en verslapte huid terwijl het de huid hydrateert en stimuleert.

Samenvatting van de Profhilo-behandeling

Het gebruik van Profhilo verbetert de algehele uitstraling, het vochtgehalte, de textuur en de toon van de huid. Het kan een gezondere, zachter uitziende huid ondersteunen door een grotere stevigheid en elasticiteit te bevorderen.

Hoewel profhilo het vaakst op het gezicht wordt aangebracht, kan het ook worden gebruikt om de handen, armen, knieën, nek en decolleté te verjongen.

• Aantal behandelingen: Meestal een tweedelige behandelingskuur met een pauze van 30 dagen tussen de bezoeken. Na beoordeling kan uw arts een procedure uit drie delen voorstellen in plaats van een procedure uit twee delen; dit is typisch bij gevallen van ernstigere huidveroudering.

• De gemiddelde procedure duurt dertig minuten.

• Zeer minimaal ongemak.

• Hersteltijd: De huid herstelt normaal gesproken binnen een paar uur, waardoor er vrijwel weinig tekenen zijn dat de operatie is voltooid. Bij alle injecteerbare behandelingen is het mogelijk dat er blauwe plekken op de injectieplaats ontstaan.

• Eindresultaten: Uw eerste behandeling zal enkele veranderingen laten zien, maar uw tweede sessie zal de beste resultaten opleveren. Onderhoud kan ongeveer elke zes maanden nodig zijn.

• Het kan tot zes maanden duren voordat de resultaten zijn voltooid, afhankelijk van de vereiste mate van correctie.

• Hervatten van reguliere activiteiten: Voor de meeste activiteiten onmiddellijk. Blijf 48 uur lang uit het water en 7 dagen lang uit de buurt van hoge temperaturen. Gedurende 24 uur mag u het behandelde gebied niet masseren. Voorafgaand aan de behandeling vindt volledige nazorg plaats.

• Voorafgaand overleg is vereist.

Bestaan er bijwerkingen?

Er bestaat een kans op bijwerkingen, zoals weinig blauwe plekken of zwelling op de injectieplaatsen, zoals bij alle niet-chirurgische esthetische ingrepen. Deze komen zelden voor en als ze dat wel doen, verdwijnen ze meestal snel.

Het wordt afgeraden Profhilo te gebruiken voor mensen die allergisch zijn voor hyaluronzuur of die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Is het veilig om Profhilo te gebruiken?

Omdat het menselijk lichaam HA van nature produceert en Profhilo geen kunstmatige ingrediënten bevat, wordt het goed gemetaboliseerd en zijn er geen negatieve effecten op de lange termijn bekend.

De enige gedocumenteerde bijwerkingen op de korte termijn zijn onder meer een klein percentage van de patiënten die blauwe plekken, roodheid of zwelling op de injectieplaats ervaren; Deze bijwerkingen verdwijnen echter meestal na een paar dagen.

Betekent dit dat Profhilo door iedereen kan worden behandeld?

Zoals bij de meeste injecteerbare therapieën raden wij u af om een Profhilo-therapie te ondergaan als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Bovendien, als u een hyaluronzuurallergie heeft, blijf er dan vanaf.

Ziet Profhilo er natuurlijk uit?

Profhilo produceert resultaten die er ongelooflijk natuurlijk uitzien. Het werkt om de huid te herstructureren, zodat deze er strakker en gladder uitziet. Profhilo heeft geen effect op het volume of de vorm van het gezicht.

Vanwege het vermogen om huidverslapping aan te pakken, intensief te hydrateren en de huid een glans te geven, zien de effecten er opmerkelijk natuurlijk uit. Het gaat in wezen terug in de tijd, zoals de fantastische voor en na patiëntfoto's hieronder laten zien.

Krijg hulp van de professionals

De vakbekwame professionals van Medica Estetica zijn bekwaam in de Profhilo behandeling. Ongeacht de ernst van uw huidverslapping kunnen de specialisten een behandelplan op maat opstellen om u te helpen het gewenste uiterlijk te bereiken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Profhilo Behandeling- Comment aide-t-il à rajeunir votre peau?

Is Cellfina de beste methode om cellulitis te behandelen?